Vacature Generalist (SKJ)

Hoe ziet jouw dag als generalist eruit? Je biedt ondersteuning aan inwoners die (tijdelijk) minder zelfredzaam zijn. Je gaat op huisbezoek. Je houdt contact met andere betrokkenen uit zijn of haar netwerk. Je ondersteunt jouw inwoner op integrale wijze, op alle leefgebieden. Bouwt mee aan informele ondersteuningsstructuren in de buurt en gebruikt die zoveel mogelijk. In een hecht team met betrokken collega’s werk je samen aan de maatschappelijke, sociale en economische zelfredzaamheid van inwoners. Je bent een sociaal werker die inzet op op hun eigen kracht, verantwoordelijkheid en eigen netwerk. 

Zie je jezelf al bij WIJeindhoven werken? We zijn per direct op zoek naar een ervaren generalist SKJ gespecialiseerd voor 36 uur per week voor (wijk)team Gestel.

Wie zoeken WIJ?  

Je kent jezelf, je eigen manier van handelen en het effect dat dit heeft op de ander. Je hebt een stevige persoonlijkheid en kan goed luisteren, analyseren en communiceren met mensen. Zo bied je inwoners van Eindhoven handvatten om zaken aan te pakken. Je weet dan ook wanneer je achterover kunt leunen of stevig moet doorpakken. Je hebt (ruime) ervaring op het gebied van Jeugd (GJZ-werkers) en je bent SKJ geregistreerd.

Als echte netwerker kun je werelden met elkaar verbinden. Je overziet situaties en bent in staat om ‘out of the box’ te denken. Je kunt goed samen en zelfstandig werken, toont initiatief, bent stressbestendig en hebt lef. Je bent ook resultaatgericht en gaat zakelijk om met het mandaat dat je krijgt.  

Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en kent op jouw kennisterrein de laatste ontwikkelingen, zoals relevante wet- en regelgeving. Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-opleiding (Bijv.: hbo Sociaal Work, ASCA, MWD, SPH, CMV, SJD). Registratie Sociaal Werk en/of SKJ is een vereiste. Ook kun je een actuele ‘verklaring omtrent gedrag’ (VOG) overleggen.

Wat kunnen WIJ je bieden? 

WIJeindhoven biedt je een uitdagende, boeiende pioniersfunctie en de kans om de nieuwe manier van werken in het sociaal domein mee vorm te geven. De functie wordt beloond in schaal 9 van de cao Sociaal Werk. Daarnaast bieden wij diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, kopen/verkopen van verlof, loopbaanbudget en een reiskostenregeling. Je krijgt in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. 

Over WIJeindhoven 

De stichting WIJeindhoven is ontstaan naar aanleiding van het programma WIJeindhoven van de gemeente. In 2012 startten we in lijn met het landelijk beleid met een integrale aanpak binnen het sociaal domein. Het uitgangspunt: 1 gezin, 1 plan. In 2015 is de Stichting WIJeindhoven als uitvoeringsorganisatie van de nieuwe werkwijze opgericht. Daarnaast kreeg WIJeindhoven taken op het gebied van participatie/inkomen, Wmo-voorzieningen, jeugdhulp en maatschappelijke opvang.  WIJeindhoven helpt Eindhovenaren die (tijdelijk) ondersteuning nodig hebben om weer grip te krijgen en te houden op hun leven. Een andere belangrijke taak is het versterken van netwerken in de buurt. 

WIJeindhoven telt ongeveer 450 medewerkers. Onze medewerkers (generalisten) leveren ambulante ondersteuning vanuit acht WIJteams aan inwoners van Eindhoven. We zetten ons in om de zelfredzaamheid te vergroten en participatie te bevorderen door uit te gaan van talenten van inwoners. Een kleine en flexibele staf ondersteunt de generalisten in hun werk. Je leest meer over  werken bij WIJeindhoven op onze website. 

Hoe solliciteer je bij WIJ? 

Zin om generalist van WIJeindhoven te worden? Stuur dan uiterlijk 20 juni 2021 je motivatiebrief en CV onder vermelding van het vacaturenummer 2021/05/SKJ naar solliciteren@wijeindhoven.nl
Indien we op basis van je motivatiebrief en CV kennis met je willen maken, nodigen we je uit  voor een gesprek. Die uitnodiging hiervoor ontvang je uiterlijk week 26. De gesprekken vinden plaats op 7 juli.  

Heb je vragen of wil je meer informatie?   

Neem dan contact op met: Claire Benn, teamleider team Gestel,  email: clairebenn@wijeindhoven.nl, telefoonnummer 06-55236760  

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op metEveline van den Broek, HR adviseur, email: evelinevandenbroek@wijeindhoven.nl telefoonnummer 06-29941489 

Acquisitie stellen we niet op prijs. 

On