Vacature Verbinder, team Woensel Acht en Aanschot (24 uur per week)

Zet jij Eindhoven in Bloei?

We zijn op zoek naar een sociaal werker met hart voor wijkwerk

Heb jij oog en oor voor wat een wijk nodig heeft? Zie jij de talenten van de mensen waar jij het gesprek mee aangaat? Dan zijn we op zoek naar jou. Voor onze aanpak ‘Buurt in Bloei’ zoeken we een enthousiaste Verbinder. Verbinders zijn medewerkers van WIJeindhoven die zich inzetten voor fijne wijken om in te wonen, werken en leven. Iedereen telt voor jou mee. Als verbinder ben je een spil in het buurtnetwerk. Je weet als geen ander hoe je een netwerk van inwoners en organisaties versterkt, verbindt en ontwikkelt. Dat is jouw talent.

Wat ga je doen?

Je neemt talentenscans af bij inwoners en vrijwilligers binnen de wijk, interpreteert deze en je weet deze talenten aan te spreken en in te zetten in de buurt. Je ondersteunt de bewoners door behoeften in de wijk waar te maken d.m.v. het vormen van bijvoorbeeld collectieven en vrijwilligersnetwerken.

Ook breng je de mogelijkheden die bedrijven, instellingen, (vrijwilligers) organisaties en verenigingen bieden aan inwoners op het gebied van participatie in kaart. Je onderhoudt met al deze organisaties en bedrijven in de wijk goede contacten. Als vanzelf creëer je betekenisvolle matches tussen inwoners en organisaties in de wijk.

Hiervoor heb je Hbo werk- en denkniveau, kennis van het sociaal domein en goede gespreks- en schriftelijke vaardigheden nodig. Kennis van het sociaal domein is een pré!

Waar werk je voor?

Je bouwt en bestendigt contacten en netwerken in de buurt. Jouw netwerk van inwoners en organisaties is in staat om projecten en activiteiten vorm te geven en uit te voeren. Dat doe je met en voor inwoners. Je activeert inwoners zodat ze zelf vervolgstappen kunnen zetten op sociaal, maatschappelijk gebied, zodat inwoners naar vermogen kunnen meedoen op alle leefgebieden.

Wat kunnen WIJ jou bieden?

WIJeindhoven biedt je een uitdagende, boeiende functie en de kans om de nieuwe manier van werken in het sociaal domein mee vorm te geven. De functie wordt beloond in schaal 8 van de cao Sociaal Werk. Daarnaast bieden wij diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, kopen/verkopen van verlof, loopbaanbudget en een reiskostenregeling. Je krijgt in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar.

Over WIJeindhoven

Stichting WIJeindhoven biedt integrale eerstelijns ondersteuning op diverse leefgebieden. Naast de uitvoering van de wetten WMO, Jeugd, Wet op de gemeentelijke Schuldhulpverlening (Wgs) en Participatie, heeft WIJeindhoven de opdracht om de sociale basis van de stad te verstevigen. WIJeindhoven telt ongeveer 450 medewerkers die Eindhovenaren (tijdelijk) ondersteunen om weer grip te krijgen en te houden op hun leven en die bouwen aan sterke netwerken in de buurt. De generalisten en verbinders van WIJeindhoven werken vanuit acht wijkteams en worden door een kleine en flexibele staf ondersteund.

Jouw reactie

Ben jij de Verbinder die wij zoeken? Stuur dan uiterlijk vrijdag 13 mei 2022 je motivatiebrief en cv onder vermelding van vacaturenummer 2022/04/verbinder naar solliciteren@wijeindhoven.nl. Indien we op basis van je motivatiebrief en cv kennis met je willen maken, nodigen we je uit voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats op maandag 23 mei 2022. Een TMA (talenten motivatie analyse) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De vacature wordt tegelijk zowel intern als extern uitgezet.

Heb je vragen of wil je meer informatie?  

Neem dan contact op met Ester Cromsigt, HR adviseur, via telefoonnummer 06-55770228 of via email estercromsigt@wijeindhoven.nl

 

 

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Off