Talentenmarkt Woensel Noord

Op donderdag 21 oktober organiseren Buurt in Bloei en Eindhoven Doet een Talentenmarkt in wijkcentrum het Trefpunt. Op de Talentenmarkt ontmoet je vrijwilligersorganisaties uit Woensel Noord. Je kunt met hen in gesprek en ontdekken waar jij met al jouw talenten goed past. Iedereen is van harte welkom om langs te komen tussen 10.30 en 13.00 uur.

Bij de ingang van de Talentenmarkt vangt iemand van de organisatie je op. Samen bespreken jullie wat je leuk vindt, goed kunt, waar je energie van krijgt. Op basis daarvan bepalen jullie met wie op de markt je eerst in gesprek gaat. Met de organisaties praat je verder over jezelf en over waar zij voor staan en wat zij nodig hebben. Misschien vind je zo wel vrijwilligerswerk dat perfect bij jou past.

Locatie

Talentenmarkt 2021
Wijkcentrum Het Trefpunt
Donderdag 21 oktober 10.30 – 13.00 uur

Aanmelden

De organisatie wil zo goed mogelijk rekening houden met de coronamaatregelen. We vragen je daarom om je vooraf aan te melden.

Kun je niet aanwezig zijn, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een leuke plek? Neem contact op met Buurt in Bloei via wijeindhoven.nl/contact of (040) 238 89 98

Tijdens de Talentenmarkt is fotograaf  Joost Duppen aanwezig om foto's te maken van het evenement. Deze foto's gebruiken we onder meer voor ons jaarverslag, website en social media. WIl je niet op de foto? Dan kun je dat tegen Joost zeggen.

Deelnemers

AB voor elkaar

Archipel

Beautiful Connection

Heidehonk

Linck

Maatje040

Sociaal Solidair

Unitas

Humanitas

Buurtpreventie

Dorcas

Zonnebloem

Tweekracht

Pitstop

Eindhoven Doet

WIJeindhoven | Buurt in Bloei