Generalist (met SKJ-registratie), 24-36 uur

Geloof jij, net als WIJeindhoven, in de eigen kracht, passie en talent van ieder mens? Wil jij als bevlogen SKJ’er en/of jeugdwerker impact maken, je werkveld verbreden en werken vanuit gelijkwaardigheid in een sociaal wijkteam waar professionele autonomie voorop staat? Lees dan verder! 

Jouw toegevoegde waarde als Generalist Jeugd

Ondersteuning bieden aan de inwoner, kijkend naar alle leefgebieden. Dat is de kern.  

 • Als Generalist Jeugd binnen de wijkteams krijg je de kans om aan de slag te gaan met vragen op alle gebieden en zet je je specifieke kennis en ervaring in tijdens het werken met jeugdigen en gezinnen. 

 • Omdat je de jeugdwet en alles wat daarbij komt kijken goed kent, ben je een maatje en adviseur voor je collega's bij het werken met de jeugdigen en gezinnen. Andersom leer jij weer van jouw collega's. 

 • Je sluit aan bij de leefwereld en het tempo van de inwoner en werkt vanuit de visie dat iedere inwoner talent heeft en uniek is. Je luistert, toont respect voor het verhaal van de inwoner en legt de focus op wat iemand wel kan.   

 • Samen met de inwoner zoek je naar mogelijkheden om zijn of haar situatie te verbeteren. Met behulp van Sociale Netwerk Strategieën stimuleer, motiveer en faciliteer je de inwoner om aan een netwerk te bouwen. Je werkt hierbij samen met de inwoner, het netwerk, collega's, vrijwilligers en andere professionals.  

Kortom door te doen wat nodig is, op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag en aan te sluiten bij het verhaal en netwerk van de gezinnen maak jij het verschil! 

Wat bieden WIJ jou? 

“Veel vrijheid, je eigen agenda bepalen, een grote diversiteit aan hulpvragen en écht impact kunnen maken. Je hebt veel invloed op hoe je werkt en wat bij jou en de inwoner past. En werken vanuit vertrouwen en een warm bad aan collega's. Daarom werk ik graag bij WIJeindhoven”. Daarnaast: 

 • Een uitdagende functie waarbij je de kans krijgt om je zelf op allerlei vlakken te blijven ontwikkelen door o.a. door het uitgebreide training aanbod van onze eigen WIJacademie. Niet alleen op het vakgebied maar ook op persoonlijk vlak zoals bijvoorbeeld door een training energiemanagement. 

 • Schaal 9 van de CAO Sociaal Werk (minimaal €3.104,-, maximaal €4.495,- op basis van 36 uur per week), startend met een jaarcontract; 

 • Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, flexibele werktijden (hybride), reiskostenvergoeding en een loopbaanbudget. 

 • Inzet op talenten staat centraal bij WIJeindhoven. Daarom laten we jou ook een TMA (talenten motivatie analyse) doen tijdens de eindfase van deze sollicitatieprocedure. 

WIJ zoeken 

Nieuwsgierig, een tikkeltje eigenwijs en in staat om echt goed te luisteren. Een out-of-the-box denker die altijd denkt in kansen en mogelijkheden. Iemand die niet overneemt, maar als regisseur optreedt. Een positieve mindset daarbij is belangrijk. Eenieder is uniek, dat is jouw motto.

Verder vinden wij het belangrijk dat je:

 • Hbo werk- en denkniveau hebt en beschikt over een relevante opleiding achtergrond zoals Social Work, toegepaste psychologie, Pedagogiek, MWD en/of minimaal 3 jaar relevante werkervaring hebt opgedaan met Jeugd;
 •  In het bezit bent van een SKJ-registratie of deze op korte termijn kan behalen;
 • Bekend bent met het sociaal domein of er in elk geval nieuwsgierig naar bent;
 • Weet hoe de verschillende ondersteuningsstructuren in de buurt goed te gebruiken;
 • Een brede focus hebt en zowel de maatschappelijke, sociale en economische zelfredzaamheid van inwoners ziet;
 • Inzet op eigen kracht, verantwoordelijkheid en netwerk;
 • Past in een hecht team met betrokken collega’s.

Jouw reactie 

Interesse? Stuur ons je CV en motivatie via www.werkenbijwijeindhoven.nl. Als je eerst eens wil sparren met een collega Generalist (SKJ’er) laat het weten, dan verbinden we jullie met elkaar.  

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure.  

Heb je vragen? 

Neem dan contact op via de app of door een belletje met hr-adviseur Ester Cromsigt, via telefoonnummer 06- 557 702 28. Mailen kan ook naar estercromsigt@wijeindhoven.nlAls je eerst eens wil sparren met een Generalist (SKJ’er) laat het weten, dan verbinden we jullie met elkaar. 

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure.

Off