Vacature Generalist (24-36 uur per week)

“Geloof jij, net als WIJeindhoven, in de eigen kracht (en passie) van ieder mens om naar vermogen zelf regie te houden op het eigen leven en daarin zelfredzaam te zijn? Heb jij kennis van de jeugdwet, schuldhulpverlening, participatie en Wmo? Lees dan verder!”

Hoe ziet jouw dag als generalist eruit?

Je biedt ondersteuning aan inwoners die (tijdelijk) minder zelfredzaam zijn door vooral op huisbezoek te gaan. Je houdt contact met andere betrokkenen uit zijn of haar netwerk en ondersteunt jouw inwoner op integrale wijze, op alle leefgebieden. Je bouwt mee aan informele ondersteuningsstructuren in de buurt en gebruikt die zoveel mogelijk. In een hecht team met betrokken collega’s werk je samen aan de maatschappelijke, sociale en economische zelfredzaamheid van inwoners. Zet je in op hun eigen kracht, verantwoordelijkheid en eigen netwerk. 

Zie jij jezelf al bij WIJeindhoven werken? We zijn voortdurend op zoek naar generalisten voor onze diverse (wijk)teams. In overleg met jou gaan we kijken welke wijk het beste bij jou past. Je kunt direct beginnen! 

Wie zoeken WIJ?

Je kent jezelf, je eigen manier van handelen en het effect dat dit heeft op de ander. Je hebt een stevige persoonlijkheid en kan goed luisteren, analyseren en communiceren met mensen. Zo bied je inwoners van Eindhoven handvatten om zaken aan te pakken. Je weet dan ook wanneer je even pas op de plaats moet houden of stevig moet doorpakken.  
Als echte netwerker kun jij werelden met elkaar verbinden. Je overziet situaties en bent in staat om ‘out of the box’ te denken. Je kunt zowel goed samen als zelfstandig werken, toont initiatief, bent stressbestendig en hebt lef. Je bent ook resultaatgericht en gaat zakelijk om met het mandaat dat jij krijgt.

Jouw profiel?

  • Hbo werk- en denkniveau;  

  • Je beschikt over een afgeronde relevante hbo opleiding (bijv.: hbo Sociaal Work, ASCA, MWD, SPH, CMV, SJD) en/of relevante werkervaring.  

  • Kennis van en interesse in de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociaal domein, met name relevante wet- en regelgeving.  

  • Registratie Sociaal Werk en/of SKJ is een pré.  

Wat bieden WIJ jou?

  • WIJeindhoven biedt jou een mensgerichte en inspirerende functie in een collegiale werkomgeving binnen het sociale domein van Eindhoven. Jij komt in een warm bad! 

  • WIJeindhoven investeert graag in jou als professional en focust op jouw unieke ontwikkelmogelijkheden. De vele trainingen en bijeenkomsten, die jij kan volgen bij onze WIJacademie en via ons inwerkprogramma voor nieuwe collega’s, zijn hier een onderdeel van.  

  • Daarnaast bieden wij jou diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering, flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken, het (ver)kopen van verlof, een loopbaanbudget, een bijdrage aan jouw pensioen bij PFZW, een reiskostenregeling en korting op de collectieve ziektekostenverzekering VGZ.  

  • De functie wordt beloond in schaal 9 van de CAO Sociaal Werk (minimaal €3.043,-, maximaal €4.407,- op basis van 36 uur per week). 

  • Jij begint met een contract voor de duur van een jaar. Na wederzijds goedvinden kan dit worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. 

Over WIJeindhoven

Stichting WIJeindhoven telt ongeveer 450 medewerkers, die Eindhovenaren (tijdelijk) ondersteunen om weer grip te krijgen en te houden op hun leven. In de visie van WIJeindhoven gebeurt dit vanuit iemands eigen (veer)kracht en passie. De hulp hierbij komt van generalisten en verbinders, die werken vanuit acht wijkteams. Zij bieden maatwerk en richten zich op duurzame zelfredzaamheid van inwoners. Zij worden bijgestaan door een kleine en flexibele staf.

WIJeindhoven biedt integrale eerstelijns ondersteuning op diverse leefgebieden. 

Naast de uitvoering van de wetten Wmo, Jeugd, Wet op de gemeentelijke Schuldhulpverlening (Wgs) en Participatie, maakt WIJeindhoven zich sterk om samen met inwoners, gemeente, ketenpartners en de rest van de stad ondersteuning te bieden op het gebied van het sociaal domein, die passend, toegankelijk en betaalbaar is voor alle Eindhovenaren.

Jouw reactie

Interesse? Graag ontvangen we jouw motivatie en CV via solliciteren@wijeindhoven.nl onder vermelding van Generalist.

Bij WIJeindhoven werken we vanuit een brede talentgerichte aanpak; de TMA Methode is er helemaal ingeburgerd. Daarom willen we jou ook graag een TMA (talenten motivatie analyse) laten doen tijdens de eindfase van deze sollicitatieprocedure.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure. 

Talent als basis, diversiteit als kracht

WIJeindhoven is een organisatie, waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven wij, dat wij beter kunnen presteren als stichting van en voor Eindhoven als wij inclusiever zijn. Wij streven er daarom naar een verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van WIJeindhoven.

Heb je vragen?

Neem dan voor zowel praktische als inhoudelijke vragen contact op via de app of door een belletje met Nieky van Vlerken, Recruiter, via telefoonnummer 06-39 27 44 85. Mailen kan ook naar niekyvanvlerken@wijeindhoven.nl.

Acquisitie stellen we niet op prijs.  

Off