Ondersteuning bij opvoeden

Iedere ouder heeft wel eens vragen over opvoeden. Wat doe ik als mijn peuter vaak boos is? Hoe ga ik om met mijn puber? Mijn kind luistert niet, wat kan ik doen? Het kan moeilijk zijn om die problemen toe te geven. Dat is heel normaal én dapper. Wacht niet te lang met hulp zoeken. Als het thuis niet lekker loopt, is het juist goed om snel aan de bel te trekken. Neem contact op met ons.

Met jouw vragen over opvoeden, kun je terecht bij WIJeindhoven. We denken met je mee, geven je advies of helpen je zelf. Soms is er meer nodig. Dan helpen wij je om de weg te vinden naar de juiste partij. 

Ook bij (vermoeden van) kindermishandeling of grote gedragsproblemen. Dan weten we de weg naar de juiste partij in de stad te vinden.

Wat kan ik zelf doen?

Op Internet is veel informatie te vinden over opvoeden. Op de website opvoeden.nl vind je veel informatie over zaken waar je als ouder mee te maken hebt. Ook vind je er een overzicht van organisaties in Eindhoven die zich bezig houden met opvoeden. Kom je er niet uit? Geen probleem. Je kunt gewoon contact met ons opnemen.