Ondersteuning bij opvoeden

Iedere ouder heeft wel eens vragen over opvoeden. Wat doe ik als mijn peuter vaak boos is? Hoe ga ik om met mijn puber? Mijn kind luistert niet, wat kan ik doen? Soms zijn er problemen met je zoon of dochter, die je niet zelf kunt oplossen. Voor ouders kan dat moeilijk zijn om toe te geven. Dat is heel normaal én het is juist dapper om dat te erkennen. Wacht niet te lang met hulp zoeken. Als het thuis niet lekker loopt, is het juist goed om snel aan de bel te trekken. Neem contact op met ons.

Met jouw vragen over opvoeden, kun je terecht bij WIJeindhoven. We denken met je mee, geven je advies of helpen je zelf. Soms is er meer nodig. Bijvoorbeeld in ingewikkelde situaties, bij (vermoeden van) kindermishandeling of grote gedragsproblemen. Dan weten we de weg naar de juiste partij in de stad te vinden.

Wat kan ik zelf doen?

Op Internet is veel informatie te vinden over opvoeden. Op de website opvoeden.nl vind je veel informatie over zaken waar je als ouder mee te maken hebt. Ook vind je er een overzicht van organisaties in Eindhoven die zich bezig houden met opvoeden. Kom je er niet uit? Geen probleem. Je kunt gewoon contact met ons opnemen.