Werken bij WIJeindhoven

Bij WIJeindhoven werken we voor alle doelgroepen van 0 tot 100 jaar met een ondersteuningsvraag. We helpen de vraag scherp te krijgen en te vertalen naar doelen. Daarbij leggen we samen met de inwoner alle leefgebieden onder de loep. Wij zijn dan ook generalisten, die zich allereerst richten op het verstevigen van de sociale basis. De oplossing van problemen ligt vaak in de directe omgeving van onze inwoners. Ze moeten ‘m alleen weten te vinden. Onze generalisten zijn de personen bij uitstek om daarbij te helpen.

Bij WIJeindhoven werken we aan verbinding in de buurt. We versterken netwerken door mensen en organisaties gericht met elkaar in contact te brengen. Daarbij richten we ons op de talenten van die mensen en organisaties. Samen maken zij van de buurt een buurt waar het fijn wonen en leven is. Onze verbinders zijn de personen bij uitstek die de buurten inspireren tot bloei te komen.

Je doet het niet alleen

Als generalist en/of verbinder sta je er natuurlijk niet alleen voor. Je werkt in dezelfde wijk direct samen met ongeveer 50 collega’s. Daar kun je op bouwen, mee sparren en van leren. Iedereen brengt zijn eigen achtergrond en kennis mee. Casuïstiekbesprekingen, intervisie en training zijn verweven met je dagelijkse werkzaamheden.

Je wordt aangestuurd door een teamleider en het MT en ondersteund door de stafafdelingen. Bekijk op deze pagina hoe de organisatie is opgebouwd.  

Vacatures

Je kunt hier de vacatures vinden die open staan bij WIJeindhoven:

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Of ben je op zoek naar