Grip op schulden

Heb je zorgen over geld? Heb je schulden? Loop je zover achter met betalen dat je het overzicht kwijt bent? Dat kan iedereen overkomen. Voorkom grotere problemen en praat erover met ons. Als je schulden hebt, dan maken we samen met jou een financieel plan. Als dat nodig is, kunnen we schuldregeling, budgetbeheer of schuldsanering aanvragen. Weet je niet zeker of je schulden hebt? Ook dan kan WIJeindhoven met je meekijken naar hoe je overzicht kunt krijgen. Samen gaan we op zoek naar oplossingen. Neem contact met ons op. 

Ik ben zelfstandig ondernemer en zit in de schulden, wie bel ik?

Ben je zelfstandig ondernemer en ben op zoek naar een oplossing voor schulden? Neem dan contact op met het zelfstandigenloket, kijk voor meer informatie op https://www.eindhoven.nl/ondernemen/bijstand-voor-zelfstandigen.

Past dat niet, duurt het te lang? Neem dan contact op met ons.

Wat kan ik zelf doen?

Heb je schulden en wil je zelf een aflosplan maken? Is er geen dreiging dat de bank beslag op je woning legt? Is er nog geen sprake van loonbeslag? Kijk dan op zelfjeschuldenregelen.nl, doorloop de scan en maak zelf een aflosplan. Ook vind je op deze site voorbeeldbrieven om naar schuldeisers te sturen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met ons!

Wat kan ik doen voor iemand met geldzorgen?

Wil je anderen helpen? Dat is fijn! Je kunt administratiemaatje worden. Dat houdt in dat je anderen helpt bij het ordenen van administratie. Of bijvoorbeeld bij het doornemen van post. Zo help je anderen om inkomsten en uitgaven op een rijtje te houden en schulden te voorkomen. Neem contact op met ons