Geen overzicht in administratie

Het kan best lastig zijn om je administratie goed bij te houden. Je bent niet de enige die dat moeilijk vindt. Zonder dat je het in de gaten hebt, wordt het een zooitje en raak je het overzicht kwijt. Dat kan nare gevolgen hebben. Bijvoorbeeld wanneer je afspraken vergeet. WIJeindhoven kan je helpen om het overzicht terug te krijgen. Zodat je weet waar alles ligt en je weet wat je moet doen. Dat scheelt een hoop zorgen. Wij kijken met je mee. We kennen verschillende mensen bij je in de buurt waar je aan kunt kloppen met een vraag. Samen met jou gaan we op zoek naar oplossingen. Neem contact met ons op.

Wat kan ik zelf doen om mijn administratie op orde te krijgen?

Als je wil weten hoe je jouw administratie kunt doen is er een Stappenplan Administratie opzetten en bijhouden - Nibud

Krijg inzicht in je inkomsten en uitgaven met het persoonlijk budgetadvies van Nibud.

Lukt het niet? Geen probleem, neem contact met ons op. 

Waar kan ik direct zelf aankloppen?

Je kunt ook langsgaan bij de Werkplaats Financiën. De vrijwilligers van deze Werkplaats Financiën helpen je graag met je administratie. Zij ondersteunen ook bij het overzicht krijgen op inkomsten en uitgaven. Voor grotere geldzorgen of schulden kun je beter direct contact opnemen met WIJeindhoven.

Wat kan ik doen voor iemand die geen overzicht heeft in zijn administratie?

Fijn dat je anderen wilt helpen. Je kunt administratiemaatje worden. Dat houdt in dat je iemand helpt bij het ordenen van administratie en bijvoorbeeld het doornemen van de post. Dat kan via de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven of Maatje040.