Contact

Heb je een vraag aan WIJeindhoven? Neem contact op met je generalist of verbinder. Heb je nog geen contactpersoon? Bel dan 040 238 8998 of vul het contactformulier in. Loop je liever ergens binnen om met iemand te praten? 

Inlopen in de wijk en telefoonnummers generalisten en verbinders

Ben je op zoek naar het telefoonnummer van je generalist of verbinder? Die kun je vinden op de pagina van het WIJteam bij jou in de buurt. Ook vind je op deze pagina waar en wanneer er inlopen zijn bij jou in de wijk. Je vindt deze pagina door in het zoekvenster een postcode (1234AA) of een straatnaam in te vullen.

De wijkindeling van WIJeindhoven

WIJeindhoven werkt met acht verschillende wijkteams. Maak gebruik van de postcodezoeker hierboven, dan kom je uit bij de pagina van jouw WIJteam. Vul in het zoekvenster een postcode (1234AA) of straatnaam in.

Je ziet hier een kaart van Eindhoven met de verdeling in wijken door WIJeindhoven daarop ingetekend in acht verschillende kleuren. Van links naar rechts en van boven naar onder zie je de wijken: Acht en Aanschot Woensel Noord Ontginning, Woensel Oost, Strijp Meerhoven, Woensel Zuidwest, Tongelre Centrum, Gestel en Stratum.

Crisis buiten kantoortijden

Heb je een crisissituatie buiten kantoortijden? Neem dan contact op met de Crisisdienst Lumens.


Voor spoedeisende zorg voor jeugd en jongeren tot 18 jaar kun je terecht bij het Crisis Interventie Team.