Werk vinden

Als je jouw baan kwijtraakt dan kan dat heel spannend zijn. Zowel voor je inkomen, als voor hoe je je voelt. Je gaat op zoek naar ander werk, reageren op vacatures of netwerken. Als je er niet uitkomt of al even zonder werk zit dan kun je met ons contact opnemen. We helpen je graag. 

Wat kan ik zelf doen?

  • Zorg voor een goed CV.
  • Veel banen vind je op de website www.werk.nl. Als je een profiel aanmaakt op werk.nl kun je vaak direct reageren op vacatures.
  • Iedere Eindhovenaar kan voor ondersteuning bij het vinden van werk terecht bij het Huis naar Werk. Zie www.huisnaarwerk.nl voor het maken van een afspraak of het bekijken van de actuele vacatures in de regio. 
  • Schrijf je in bij één of meerdere uitzendbureaus. Het is een manier om snel ander werk te vinden. Reageer via hun website op een vacature en ga vervolgens met je CV langs bij de betreffende vestiging.

We denken graag met je mee. Bijvoorbeeld om te kijken waar jouw kansen en talenten liggen. Neem contact op.

Wat kan ik doen voor iemand zonder werk?

Fijn dat je iemand anders wil helpen met het vinden van werk. Ken je iemand die net zijn baan is verloren? Dan kan het al heel fijn voor hem zijn als je luistert naar hoe het voor hem is om zijn baan kwijt te raken. Verder kun je bijvoorbeeld helpen met het maken van een goed CV of het schrijven van een sollicitatiebrief. Ben je daar goed in en wil je er onbekenden mee helpen? Neem contact op met ons.