Stage lopen bij WIJeindhoven

 Altijd anders dan verwacht en daarom leerzaam! Je hebt een opleiding gekozen, vaak met een specialisme. Daar heb je jouw passie liggen en daar wil je mee aan de slag. Bij WIJeindhoven leer je dat jouw kennis en ervaring niet alleen voor jouw specialisatie bruikbaar is. Iedereen is je doelgroep. Van 0 tot zo oud als mensen worden én je krijgt vragen op alle leefgebieden. Dit maakt jouw stage bij WIJeindhoven tot een unieke en uitdagende periode. 

Je kunt bij WIJeindhoven stagelopen als generalist of een onderzoekstage doen. Een combinatie is ook mogelijk in overleg. Wij bieden géén specialistenstages aan. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij als student een bepaalde richting hebt gekozen en dat je schoolopdrachten moet voltooien op bepaalde onderwerpen. 

Wil je bij WIJeindhoven stage lopen? Vul dan het formulier 'ik wil stage lopen' in.

HBO leerjaar 3 en 4, 24 uur per week 

Wij bieden HBO stageplaatsen voor leerjaar 3 en leerjaar 4. De stage duurt bij voorkeur een schooljaar, 24 uur per week, verdeeld over 3 dagen (tussen 8.00 en 18.00 uur). Als je langer of korter stage wilt lopen of meer of minder uur per week, dan bespreken we samen de mogelijkheden.  

SUMMA College

Doe je de opleiding Sociaal Werk op het SUMMA collegeHet is mogelijk om in overleg met je school een stage te doen bij een team van Buurt in BloeiIn deze stage versterk je in de buurt sociale netwerken. Lijkt je dat wat? Neem contact op met je mentor op school.  

Stagiairs vertellen in 1 minuut over hoe het is om bij WIJeindhoven stage te lopen

Stagevergoeding enzo

Als stagiaire ontvang je geen stagevergoeding. Wel krijg je van WIJeindhoven een talentenassessment (TMA) die je kunt gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt deelnemen aan een aantal interne trainingen. We organiseren samen met Fontys Professionele Werkplaatsen waar je met andere stagiaires van WIJeindhoven vanuit diverse studierichtingen aan thema’s werkt. Daarnaast is de begeleiding, intervisie en casuïstiek goed gefaciliteerd.  

Als dat nodig is om je werk goed uit te kunnen voeren, dan krijg je een laptop en telefoon van ons in bruikleen.