Kom tot Bloei!

Een fijne wijk om in te wonen en te werken. Voor iedereen die daaraan wil bijdragen - via burenhulp, vrijwilligerswerk, een begeleide stage of betaald werk - heeft WIJeindhoven een speciale training gemaakt. Deze training kun je gratis volgen in de wijk waar je woont.

Wat is de training Kom tot Bloei?

Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat kan ik? Wat wil ik? Dat ontdek je tijdens de training Kom tot Bloei! Heel snel ontdek je welke talenten je in huis hebt en hoe je die kunt gebruiken in jouw eigen omgeving.

Wij laten je graag ervaren dat je talent hebt en dat je daar iets mee kunt doen. Voor jezelf en/of voor jouw buurt. Ook krijg je - als je dat nodig hebt -ondersteuning bij het vinden van een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Bovendien ontmoet je tijdens de Kom tot Bloei training buurtgenoten. Je leert van elkaar en je leert elkaar beter kennen. Wedden dat je dat prima bevalt?

Waar en wanneer vindt de training plaats?

De training bestaat uit vier bijeenkomsten van 2.5 uur. De training vindt plaats ergens bij jou in de buurt. Regelmatig starten er nieuwe groepen. Informeer ernaar bij een van de medewerkers van WIJeindhoven bij jou in de buurt.

Is het iets voor jou?

Denk je dat de training iets is voor jou? Neem dan contact op met je generalist van WIJeindhoven. Als je nog geen generalist hebt, bel dan naar WIJeindhoven: 040-238 89 98.

Meedoen is gratis.

 

Off