Word coach voor De Wijk Werkt!

Wil jij graag iets doen voor en met mensen die bij jou in de buurt wonen? Heb je gedurende een periode van ongeveer 12 weken de ruimte om een wijkgenoot te begeleiden in het uitvoeren van zijn ideeën en plannen? Heb je een breed netwerk? Leg je makkelijk contact? Ken je de wijk goed en weet je wat er te doen is of wil je dat graag onderzoeken? Misschien is het iets voor jou om coach te worden voor De Wijk Werkt!

Wat is De Wijk Werkt!?

De Wijk Werkt! is een training met coachingstraject voor wijkgenoten. Deze wijkgenoten hebben geen werk en willen bijvoorbeeld meer contacten buiten de deur. Meer meedoen in de buurt. Zijn op zoek naar vrijwilligerswerk of een baan. Maar weten niet waar ze moeten beginnen.

Voor meer informatie over de training, kun je De Wijk Werkt! pagina bezoeken.

Hoe lang duurt het coachingstraject?

In een trainingstraject van 12 weken ontdekken ze mogelijkheden en maken ze plannen om een stap te zetten. In het coachingstraject, dat daarna volgt, zetten ze deze plannen om naar ‘doen’. Misschien kan jij ze daar wel bij helpen!

Het coachingstraject duurt maximaal 12 weken en de coachingsuren worden in overleg met de deelnemer gepland.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden als coach?

Bij vragen of om je aan te melden, kun je contact opnemen met WIJeindhoven via infowijeindhoven.nl of bel ons op 040-238 89 98.