De Wijk Werkt!

Wil je graag meer contacten met andere mensen uit jouw buurt? Meedoen aan activiteiten in de buurt? Ben je op zoek naar een baan? Denk je na over vrijwilligerswerk? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de training De Wijk Werkt! misschien iets voor jou!

Deze deelnemers gingen je voor, bekijk hun ervaringen:

Wat is de training De Wijk Werkt!?

Samen met een klein groepje buurtgenoten en de trainers ga je op zoek naar waar jij goed in bent en waar je blij van wordt. Je onderzoekt wat je zou willen ontwikkelen. Je leert jezelf beter te presenteren. Tijdens de training ga je aan de slag met verschillende oefeningen, workshops en uitstapjes. Jullie gaan langs bij verschillende plekken in de wijk zodat je dichtbij huis plekken leert kennen waar jij mogelijk past.

Daarna ontmoet je een persoonlijke coach uit de wijk en zet je samen de stappen van dromen naar doen.

Waar en wanneer vindt de training plaats?

De training start een aantal keer per jaar. De startdatum is afhankelijk van de wijk waarin je woont. De training zelf duurt 12 weken en je bent er ongeveer 4 uur per week mee bezig. Het traject met de persoonlijke coach start daarna en duurt maximaal 12 weken. De coachingsuren zijn in overleg.

Is het iets voor jou?

Denk je dat de training iets is voor jou? Neem dan contact op met je generalist van WIJeindhoven. Als je nog geen generalist hebt, bel dan naar WIJeindhoven: 040-238 89 98.

Meedoen is gratis.

Trainer en deelnemer in gesprek

Word coach

Heb je interesse om je bijdrage te leveren als coach tijdens De Wijk Werkt! training? Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Word coach voor de wijk werkt!

Off