Meedoen met het WIJpanel?

WIJeindhoven heeft een adviesraad voor, door en met inwoners: Het WIJpanel. Lijkt het je wat om deel te nemen aan het WIJpanel? Het WIJpanel bestaat op dit moment uit 12 leden en kan versterking gebruiken. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Regelmatig komt het WIJpanel bij elkaar om te praten over wat er speelt rondom de ondersteuning aan inwoners door WIJeindhoven. “Ik vind het WIJpanel belangrijk omdat de leden van het WIJpanel het belang van de inwoner van Eindhoven continue scherp in de gaten houdt bij alle ontwikkelingen binnen en rondom WIJeindhoven” zegt Arnee. Emile vult aan: “We richten ons vooral op zaken die voelbaar zijn voor de inwoner. Daar willen we nog actiever mee aan de slag en hebben we meer mensen voor nodig. We luisteren, stellen gerichte vragen en geven advies. Dat is onze taak.” 

De Eindhovenaar centraal

“Het WIJpanel stelt de Eindhovenaar centraal” vat Daisey samen: “Wij geven onze mening en denken mee over nieuwe ontwikkelingen. Henk: “Het is fijn dat het WIJpanel als een volwaardig gesprekspartner wordt beschouwd en er dus echt naar de inwoner geluisterd wordt.”

Alle leden van het WIJpanel op groepsfoto

WIJpanel, najaar 2022

Zo kun je lid worden

Woon je in Eindhoven? Bijvoorbeeld in Tongelre, Gestel, Woensel-Zuid, Strijp of Acht & Aanschot én ...

  • vind je het leuk om signalen over de dienstverlening van WIJeindhoven om te zetten in praktische adviezen;
  • denk je graag mee over trends en ontwikkelingen op het gebied van welzijn en maatschappij;
  • wil je graag invloed hebben op het beleid van WIJeindhoven;
  • zet je net als ons de inwoner van Eindhoven op de eerste plaats.

Dan nodigen we je graag uit om een keer met ons kennis te maken.

We zijn op zoek naar inwoners van Eindhoven die op vrijwillige basis:

  • 2 tot 3 uur per week tijd en energie hebben om zich te verdiepen in vragen rondom de dienstverlening en bijbehorende beleid van WIJeindhoven. Het is fijn als je ook overdag voor het WIJpanel beschikbaar bent.
  • energie krijgen van in een fijn team samenwerken.

Kennismaken of meer weten

Meer informatie over het WIJpanel vind je op www.wijeindhoven.nl/wijpanel. Heb je vragen of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met de vice-voorzitter van het WIJpanel Ans van der Sanden via wijpanel@wijeindhoven.nl of bel met 06 – 42911144

On